Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Gebruiksaanwijzing

Deze pagina moet nog aangepast worden aan het nieuwe sjabloon Atahualpa. Het uiterlijk van de pagina’s klopt niet meer met deze plaatjes. De meeste informatie is echter nog wel bruikbaar.

Op elke pagina van de website van TT Roosendaal staat erg veel informatie. Dat komt doordat er ook veel informatie van TT Nederland en andere TT’s op staat. Die voegen wij niet zelf toe, dat gaat vanzelf. Hier leer je hoe elke pagina in elkaar zit en wat je er mee kunt.

Let op! Via allerlei links op onze pagina’s kom je op andere TT-sites, die er op het eerste gezicht hetzelfde uitzien als de onze, maar je bent dan niet meer op de site van TT Roosendaal. Zolang je Welkom bij Transition Town Roosendaal! linksboven ziet staan (in de navigeerkop, zie hieronder), ben je op onze eigen site.

De navigeerkop

de kop

De navigeerkop geeft de belangrijkste pagina’s van de site aan. Op dit moment zijn dat:

  • Welkom bij Transition Town Roosendaal!: de thuispagina
  • Gebruiksaanwijzing: deze pagina
  • Handige informatie zoals nuttige adressen in  Roosendaal en het archief van de Nieuwsbrieven
  • Activiteiten: alle activiteiten binnen TT Roosendaal, centraal georganiseerd én door groepen deelnemers
  • Contact: contactgegevens binnen en buiten Roosendaal

De linkerkolom

bovendeel van linkerkolom

In het bovenste deel van de linkerkolom (rode ovaal) staat informatie van TT Roosendaal: welke pagina’s er zijn, welke tags (trefwoorden) er gebruikt zijn en welke berichten er geplaatst zijn. (Als je op een trefwoord klik t zie je alle berichten en pagina’s met dat trefwoord.) Daaronder staat vooral informatie van TT Nederland.

Het middendeel

het middendeel

In het middendeel staat altijd informatie van TT Roosendaal. Op de home-pagina (Welkom bij Transition Town Roosendaal!) staat doorgaans actuele informatie.

De rechterkolom

De rechterkolom bestaat uit verschillende stukken.
rechterkolom

In het bovenste stuk (Initiatieven (NL), TT Agenda en TT Internationaal) kun je heel veel informatie vinden over wat er op TT-gebied buiten Roosendaal gebeurt. Kijk er gerust eens rond, dan zie je wat een grote en positieve beweging het is!

binnenkortIn het stuk met het kopje Binnenkort zie je wat er binnenkort in Roosendaal te doen is. Goed voor een snel overzicht. Natuurlijk is dit niet de enige plaats waar je dit ziet: ook op de thuispagina en in onze Nieuwsbrief kondigen we activiteiten aan.

zoekIn het tekstvakje met Zoek erbij kun je zoeken naar tekst binnen de site van Roosendaal, als je tenminste Welkom bij Transition Town Roosendaal! in de navigeerkop ziet staan. Ga dit altijd even na! Op sites van andere Transition Towns (die er op het eerste gezicht vaak hetzelfde uitzien als de onze, inclusief zoekvakje) kun je namelijk niet in onze site zoeken.


Terug naar de thuispagina

dontshow