Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Voedsel

Voedsel is in veel Transition Towns een belangrijk aangrijpingspunt. Op lokale schaal is immers veel te bereiken: denk aan voedselverspilling, voedselkilometers, gezonder voedsel, ondersteuning van de lokale economie… Op deze pagina vindt u onze activiteiten rond dit thema.

Op dit moment hebben we geen activiteiten rond dit thema.

 

Eerdere activiteiten

Dag van de Duurzaamheid 2015

De landelijke Dag van de Duurzaamheid vindt plaats op vrijdag 9 oktober 2015. Door heel Nederland worden, voor het zevende jaar, duizenden duurzame activiteiten georganiseerd. In Roosendaal vinden ook zaterdag 10 oktober activiteiten plaats.
[…]
Het middagprogramma is voor oudere kinderen en volwassenen. Zij kunnen deelnemen aan een workshop over het thema voedselverspilling, ook in het MEC van 13.30 tot ongeveer 15.00u. Aan de hand van soms schokkende feiten over dit thema gaan de deelnemers met elkaar in gesprek.

Dag van de Duurzaamheid 2014

De landelijke Dag van de Duurzaamheid vindt dit jaar plaats op vrijdag 10 oktober (10-10) en staat in het teken van voedsel. Voedselverspilling, voedselkilometers en biologisch voedsel zijn voorbeelden van onderwerpen die hierbij aan bod komen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>