SponsorKliks, gratis sponsoren!

Ouder Nieuws

MEC/TTR Zonnepanel

Samen met het MilieuEducatief Centrum Roosendaal (MEC), IVN en KNNV wil Transition Town Roosendaal meer zonnepanelen op de daken van de gemeente Roosendaal brengen. In onze buurlanden liggen al veel meer zonnepanelen dan bij ons in Nederland. Vlak over de grens, in België of in Duitsland, zie je al het verschil. De tijd lijkt nu gekomen voor een inhaalslag. De vier organisaties zijn daarom het initiatief MEC/TTR Zonnepanel gestart.

Het MEC/TTR Zonnepanel houdt ongeveer eens per half jaar een informatieavond, om mensen die al zonnepanelen gebruiken in contact te brengen met degenen die dit overwegen te gaan doen. Het zijn objectieve voorlichtingsavonden, waarbij de ‘gebruikers’ eerlijk vertellen hoe het bevalt om zonnepanelen te hebben. Dat zijn niet alleen juichverhalen, ook beren op de weg, valkuilen en tegenvallers komen aan bod. ‘Overwegers’ kunnen alle vragen stellen die hen nog steeds doen aarzelen om zonnepanelen te nemen. Dat kunnen vragen zijn over aanschafkosten, types zonnepanelen, montage, omvormers, aflezers enzovoort. Vaak hebben mensen even een duwtje nodig om de stap te kunnen zetten.

Houd het actuele nieuws in de gaten voor de volgende datum.

Meer informatie :
Sjaak Adriaanse
0165 546557 of 06 4140 0716
e-mail sjaakadriaanse@ziggo.nl

De  verslagen en het Stappenplan voor het terugvragen van BTW vindt u op een aparte pagina.
De in de loop van de tijd verzamelde wetenswaardigheden hebben we verzameld in de pagina Vraag en antwoord over zonnepanelen.

1 comment to MEC/TTR Zonnepanel

  • Marinus Schijven

    Ik ben al gebruiker van zonnepanelen en wil graag alle voor en nadelen van andere gebruikers horen

    Groetjes Marinus Schijven

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>