SponsorKliks, gratis sponsoren!

Ouder Nieuws

TTR op de Maatschappelijke Beursvloer

Op donderdag 19 november waren Peter en Sjaak aanwezig bij de Maatschappelijke Beursvloer van de Roosendaalse Uitdaging. Bedrijven en maatschappelijke organisaties konden vraag en aanbod met elkaar uitwisselen. Als er een ‘match’ ontstond werden de benodigde gegevens op een formulier ingevuld, dat vervolgens door een echte notaris bekrachtigd werd. Afspraken zijn dus niet vrijblijvend.

Daar is het volgende uit voortgekomen:

  • We gaan Astrid van Buuren (Astrid helpt!) helpen met haar elektriciteitsverbruik. Dat is door alle vriezers en koelkasten die ze voor haar acties gebruikt uit de hand gelopen. Van deze afspraak is geen officiële match gemaakt.
  • De Ruilwinkel kan voor ons misschien ruimte regelen voor de Fiksclubsessies. Dit staat nog niet vast. Wij boden de Ruilwinkel ondersteuning van de Fiksclub bij reparaties van vooral klein-electro.
  • We krijgen een plek op WestBrabantBusinessPlaza in ruil voor vermelding op onze site.
  • Zorgboerderij La Vie stelt een textielbedrukkingsapparaat voor ons ter beschikking, voor als we T-shirts voor de Fiksclub willen maken. In ruil daarvoor hebben we toegezegd hun fietsen in conditie te houden met eenvoudige reparaties. Ook zoeken we mee naar een oplossing om hun opgepompte grondwater geschikt te maken voor beregening van de groentetuin.

Zie ook de Facebookpagina van de Roosendaalse Uitdaging.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>