SponsorKliks, gratis sponsoren!

Ouder Nieuws

TTR Fiksclub

> Wanneer zijn de volgende Fiksclubsessies?

> Welke reparateurs zijn de komende sessie aanwezig?

 

Elke maand komt op een zaterdagmiddag  tussen 14.00 uur en 16.30 uur (inloop tot 16.00 uur) in het Huis van de Westrand de Roosendaalse TTR Fiksclub bij elkaar. De Fiksclub bestaat uit een aantal handige vrijwilligers met goed gereedschap, die binnenlopende bezoekers helpen met het repareren van hun kapotte spullen. Alles wat het niet meer doet, of waar een stukje, poot of oor af is, komt in aanmerking. Ook met kapotte kleren kun je terecht, of met een vastgelopen computer, of als je zelf vastloopt met een brei- of naaipatroon. De reparaties zijn op zich gratis, maar we rekenen wel op een vrijwillige bijdrage naar draagkracht.
U kunt een paar dagen vooraf al via een bericht op de voorpagina zien welke reparateurs naar verwachting aanwezig zullen zijn.

We zoeken altijd extra vrijwilligers om de bezoekers te helpen met de reparaties. Vooral mensen die handig zijn met elektrische apparaten en elektronica kunnen we goed gebruiken. Maar vrijwilligers die overweg kunnen met hout, metaal, speelgoed, textiel, papier enzovoort zijn natuurlijk net zo welkom.  Onkosten worden in overleg vergoed. Voor meer informatie: Sjaak Adriaanse, tel. (0165) 546 557, e-mail sjaakadriaanse@ziggo.nl
Of stuur een berichtje via het formuliertje onderaan deze pagina (Leave a reply).

 

10 comments to TTR Fiksclub

 • walter wamsteker

  Er gaat niets boven recycling.
  Er gaat dus niets boven de Fiksclub!

 • Sigrid de Cock

  Beste mensen,

  Kunnen jullie ook beeldschermen van computers repareren?

  Met vriendelijke groet,
  Sigrid de Cock

 • Redactie

  Beste Sigrid, we hebben een paar mensen die heel goed zijn met electronica. Neem het scherm gewoon mee op 22 november of anders 20 december!

 • Arie Beljaarsi

  Wij hebben een espressomachine die er ineens mee gestopt is. Het is een Jura Z5 imprezza serie 1
  Zijn jullie in staat om deze machine te repareren?

 • Redactie

  Beste Arie,

  Je kunt het beste aanstaande zaterdag tussen 14.00 en 16.00 met het apparaat langskomen in het Huis van de Westrand, St. Lucasplein 3 in Roosendaal. Garantie kan ik natuurlijk niet geven, maar de kans is groot dat het goed afloopt.

  Groeten,
  Sjaak

 • Daniel jaspers

  Ik heb een platenspeler van het merk Dual type 1009. Hij heeft het altijd goedaan maar na een schoonmaak was er kortsluiting en is er een zekering kapot gegaan in de electronica van de platenspeler. Het is een oudje van zeker 40 jaar oud maar ik hoop dat jullie hem weer aan de praat kunnen krijgen.

 • Sylvie

  Beste, repareren jullie ook elektrisch speelgoed? Zoals een elektrische aangestuurde tractor?

 • Redactie

  Beste Sylvie,
  We proberen alles te repareren waar mensen mee komen, behalve bladblazers. Neem de tractor gewoon mee naar de volgende Fiksclub (2 september 2017) en we doen ons best!

 • wim

  hoi

  vraag wanneer is de eerst komende fiksclub weer

  met vriendelijke groet

  wim

 • Redactie

  Hoi Wim,

  De eerstkomende keer is op 3 februari. Hier vind je een overzicht voor de komende tijd

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>